NetSuite Utvecklare – Javascript

Noresca söker driven konsult med höga ambitioner till spännande uppdrag och ett härligt gäng!
 
NetSuite är det världsledande affärssystemet i molnet och har över 40 000 företagskunder i ca 200 länder. Trots denna framgångssaga växer systemet snabbare än någonsin och vi behöver bli fler experter på NetSuite. Därför söker vi efter just dig som tycker affärsprocesser och teknik är roligt och har en stävan att vara ledande inom ditt område!

Arbetsbeskrivning

I rollen som teknisk NetSuite konsult förväntas du effektivt kunna analysera kunders systembehov, föreslå anpassningar och vidareutveckla NetSuite så att våra kunder kan arbeta smartare och effektivare än sina konkurrenter. Vi lägger stor vikt vid kvalité så förmågan att designa bra lösningar och arbeta modulärt är av stor vikt.

Kvalifikationer

  • Hög analytisk förmåga
  • Mycket tekniskt intresserad
  • Minst 3 års JavaScript erfarenhet
  • HTML & CSS erfarenhet
  • SQL erfarenhet
  • Erfarenhet av Affärssystemsprojekt

Vad vi erbjuder

Vi är medvetna om att kompetent och motiverad personal är det som bygger kunskapsbolag och vi jobbar stenhårt för att skapa en miljö där din personliga utveckling står i centrum. Med en individuell utvecklingsplan från dag ett och tillgång till all utbildning som Oracle NetSuite erbjuder så skapar vi goda förutsättningar för din utveckling. Våra konsulter tar såklart de certifikat som erbjudas av Oracle NetSuite men har även möjlighet att få ta fler externa certifikat inom områden som Projektledning, Redovisning, Programmering mm.

Kontakta Oss