EN PARTNER UNDER HELA RESAN

E-handel och NetSuite fungerar väldigt bra tillsammans med Noresca – vi har möjliggjort flera internationella resor genom att automatisera komplexa flöden. Att bygga rätt från början är avgörande för en internationell expansion och fördelen med NetSuite är att det genom NetSuite OneWorld redan från dag ett är förberett för företag som vill expandera till flera länder. Om ni vill sälja online i flera länder eller kontinenter ges större möjlighet till detta genom NetSuite än något annat konkurrerande system. Till exempel finns det över 190 olika valutor som uppdateras dagligen i NetSuite. Support för över 100 länder, tillsammans med korrekta och uppdaterade regler för skatt och rapportering från start gör NetSuite till det självklara valet för företag med en stark närvaro online.

Expandera snabbt & problemfritt utan extra overhead

Oavsett om ni är etablerade på marknaden eller snabbt skall ta er an nya länder och kontinenter så kan vi på Noresca hjälpa er, och har så gjort med mängder av företag i er situation. Vi har en rad mycket lyckade exempel på där vi hjälpt företag att gå från idé till multinationellt företag på mycket kort tid. Med vår hjälp har inflödet av information, ordrar och varor minimal påverkan på de interna resurserna. Vi ser till att ert företag är redo för en snabb expansion över hela världen. Vi gör rätt från början.

Automatisera flöden

Vi på Noresca tillsammans med NetSuite möjliggör fullständigt digitala, snabba och automatiska flöden. Vår tanke är att ni hela tiden skall ligga före era konkurrenter och att era administrativa stödsystem inte skall sätta några begränsningar för er fortsatta expansion. Därför ser vi till att det blir minimal handpåläggning vid lagd order till att er kund fått varan levererad.  Vi ser givetvis till att hela fakturahanteringen automatiseras både på inkommande & utgående. Tanken är att ni egentligen bara skall agera på avvikelser och istället kunna fokusera på att utveckla er verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi har ett mycket stort förtroende för Noresca och dom har levererat det dom lovat under hela vår resa tillsammans

Troels Vest Jensen – Fusion

All information på ett och samma ställe

En av de största fördelarna med Netsuite för e-handlare är dess förmåga att hantera flera kanaler och marknader samtidigt. Detta innebär att e-handlare kan sälja på flera olika plattformar som Amazon, eBay, Shopify och WooCommerce, och hantera alla sina ordrar och lager i ett enda system alternativt koppla in det system ni trivs bäst med rätt in i Netsuite. Här kan ni ha allt i en enda databas, uppdaterat i realtid så att ni kan hålla koll på er verksamhet och göra informerade beslut.

Noresca E-commerce Team

Noresca har följt med och hjälpt otaliga bolag på deras e-handelsresa. Från liten till stor, från lokal till etableringen i USA. Vi har all tänkbar kunskap som ni kan tänkas behöva för att fortsätta er framgångssaga.