FRÅN STARTUP TILL GLOBAL AKTÖR – DETTA ÄR NETSUITE

Att växa med NetSuite är naturligt och de aktörer som gör rätt från början får ett försprång mot sina konkurrenter. Nedan listar vi några av alla de fördelar som man får genom att välja NetSuite – oavsett om du är en startup eller en global aktör.

Jobbar ni med E-handel?

Oavsett om du är i början av din resa eller om du är väletablerad på marknaden så är valet av ERP avgörande för e-handlare. NetSuite har en egen e-handelsplattform men vi kan givetvis integrera er befintliga. Allt handlar om att vi skall automatisera era flöden så ni kan på färre personer ta emot fler ordrar.

ÄR NI ETT SAAS BOLAG?

Säljer ni prenumerationer för en produkt, ett verktyg eller en tjänst. Då skall ni med fördel titta närmare på NetSuite. Starka varumärken som exempelvis Voi eller Spotify har valt NetSuite just för att ERP-programvaran är så välutvecklad för just denna typ av bolag.

”De konsulter vi har jobbat med på Noresca har en hög kunskapsnivå inom Netsuite samt en rak och tydlig kommunikation”

Fredrik Berndtson – CIO – Christian Berner

ÄR NI GLOBALA?

NetSuite stöder flera språk och valutor, vilket gör det enklare för företag att hantera sin verksamhet i olika länder och regioner. Dessutom har NetSuite olika moduler som kan användas för att hantera finansiella och operativa processer, som lagerhantering, inköp, försäljning och marknadsföring, vilket gör det enklare för globala företag att ha en enhetlig lösning för att hantera sin verksamhet.

HAR NI NETSUITE MEN BEHÖVER INTEGRERA?

NetSuite är känt för att vara en flexibel och öppen plattform som kan integreras med andra program och system.

NetSuite erbjuder en rad olika integrationsmöjligheter, inklusive API:er, webbtjänster, filöverföring och andra anpassningsalternativ. Detta gör det möjligt för företag att anpassa NetSuite efter sina unika behov och integrera system och program som de redan använder.

”Noresca har arbetat mycket professionellt från första presentationsmötet. Konsulterna har också på ett mycket bra sätt hela tiden rapporterat hur vi legat till mot budget något vi tror många andra missar. Vi har nu gått vidare och jobbar med dem på koncernnivå”

Daniel Liljebladh – VD – Imaweb Sweden AB

BEHÖVER NI FLEXIBILITET?

NetSuite är flexibelt i termer av skalbarhet, vilket innebär att det kan hantera företagsbehoven när företaget växer eller förändras. Flexibiliteten med att hela tiden växa med företaget utan att slå i taket gör NetSuite till det absolut mest valda affärssystemet för ”unicorns”. Du är helt enkelt inte begränsad till vad ditt ERP klarar av när du växer och din organisation utvecklas. Därför anser vi att NetSuite är det mest flexibla ERP-systemet på marknaden.

Kontakta oss