Senaste inlägg

2024-02-08

AI kommer med full kraft genom NetSuites 2024.1-uppdatering

NetSuite’s senaste uppdatering, 2024.1, välkomnar artificiell intelligens (AI) in i värmen på riktigt. Denna uppdatering syftar till att göra AI mer tillgängligt för företag, oavsett deras storlek, och tacklar de vanliga utmaningarna med att införa AI-teknik på ett enkelt sätt. Med nya AI-drivna verktyg lovar NetSuite att förenkla arbetsprocesser, höja produktiviteten och minska kostnader.

Nya AI-Funktioner Förbättrar Effektivitet och Produktivitet

NetSuite 2024.1 bjuder in till tre nyckelfunktioner som direkt integreras i plattformen för att stödja företag i deras AI-äventyr:

  1. Textförbättring använder generativ AI för att skapa personligt och relevant innehåll för kundtjänst, HR och marknadsföring, vilket effektiviserar skapandet av produktbeskrivningar och annat viktigt innehåll.
  2. Automatiserad fakturabehandling minskar manuell inmatning genom att automatiskt känna igen och behandla fakturainformation, vilket snabbar upp processer och minskar felmarginalen.
  3. Prediktiva analyser för planering och budgetering erbjuder avancerade insikter och prognoser genom att analysera data för att underlätta snabbare och mer informerade beslutsprocesser.

AI Göras Tillgängligt för Alla

Med ambitionen att demokratisera AI, strävar NetSuite 2024.1 efter att avdramatisera och erbjuda AI som en praktisk, kostnadseffektiv lösning för affärsförbättringar. Denna uppdatering är inte bara ett svar på efterfrågan på AI-integration utan även en grund för framtida teknologiska framsteg.

NetSuite 2024.1 representerar en milstolpe, där AI är i förarsätet för att forma hur företag fungerar. Genom att erbjuda lättillgängliga, innovativa AI-lösningar, stärker NetSuite företagens förmåga att effektivisera sina operationer och förbättra produktiviteten. För de som vill läsa eller lära sig mer rekommenderar vi att ni kontaktar oss på [email protected]

Vill man läsa mer kan man även besöka NetSuites Release notes

En del av AI uppdateringarna lanseras först i Nordamerika men kommer till övriga länder inom kort så Sverige, håll ut!