Senaste inlägg

2023-08-16

NetSuite Guided Learning är tillgängligt för alla NetSuite-licensierade kunder utan extra kostnad

NetSuite Guided Learning hjälper alla användare att dra nytta av denn fulla potentialen i NetSuite .Utbildningen är utformad för att påskynda inlärning och förbättra företags kunskaper i NetSuite.

För att hjälpa kunder att maximera värdet av NetSuite och påskynda inlärningen, tillkännagav Oracle NetSuite under augusti ”NetSuite Guided Learning”. NetSuite Guided Learning ger steg-för-steg-vägledning inbäddad i NetSuite för att hjälpa användare att lära sig om systemfunktionalitet och funktioner. Tillgänglig för alla NetSuite-licensierade kunder utan extra kostnad, hjälper inlärningsguiderna företag att utnyttja NetSuite fulla funktionalitet och minska tiden som spenderas på utbildning.

” För att maximera sina programvaruinvesteringar och anpassa sig till nya behov måste företag erbjuda sina anställda kontinuerliga utbildningsmöjligheter säger David Rodman, vice president för kundframgång på Oracle NetSuite. ”NetSuite är fast beslutna att utöka utbildningsmöjligheterna för våra kunder, allt för att de skall kunna maximera sin affär. Oavsett om det är att onboarda nya användare eller anta fler funktioner, erbjuder NetSuite Guided Learning kunder omedelbar tillgång till kunskap som gör att anställda få ut den fulla potentialen av NetSuite.”

NetSuite Guided Learning inkluderar följande guider:
• Rollerbaserade guider: Dessa introduktionsguider erbjuder rollspecifika resurser för att hjälpa användare att lära sig om sin instrumentpanel och tillgängliga flikar. Till exempel kan en användare med en säljteamroll lära sig mer om var man hittar den senaste informationen om leads och aktiviteter.
• Nyckelaktivitetsguider: Dessa interaktiva guider visar upp nyckelfunktioner i NetSuite som hjälper användare att maximera produktivitet och effektivitet. Till exempel kan en användare hitta hjälp för hur man personifierar en instrumentpanel eller skapar genvägar i NetSuite.
Ytterligare inlärnings- och supportresurser kan nås från vilken guide som helst:
NetSuite MyLearn: En digital inlärningsplattform med tillgång till personliga inlärningsvägar, on-demand-moduler, live interaktiva webinarutbildningar och övningsmiljöer.
SuiteAnswers: En omfattande kunskapsbank med sökbar åtkomst till supportartiklar, hjälpämnen och utbildningsvideor.
NetSuite Support Community: En global, online-forum som gör att kunder, partners och utvecklare kan ställa frågor, få information om uppdateringar och skapa nya kontakter i NetSuite-communityn.

När?
Guided Learning planeras att vara tillgängligt på 27 språk för alla NetSuite-kunder inom det närmaste året. För mer information besök: https://www.netsuite.com/portal/services/training/suite-training/netsuite-guided-learning.shtml.

Behöver ditt företag utbildning nu så har Noresca flera duktiga medarbetare med lång erfarenhet att snabbt få företag att nyttja NetSuites fulla kapacitet.