Senaste inlägg

2024-02-27

Nowzari rekryteras till Noresca

Noresca har nyligen välkomnat Nima Nowzari, en dynamisk och engagerad ny medlem till Noresca familjen. Med en bakgrund som systemvetare & teknisk projektledare, står Nima redo att ta sig an nya utmaningar hos Noresca. Vi tog en närmare titt på Nimas erfarenheter och vad som lockade honom till just Noresca.

Hej och välkommen, Nima! Kan du berätta lite om din bakgrund?
Tackar, tackar! Jag är 30 år gammal, uppvuxen och fortfarande bosatt i Göteborg. Jag är systemvetare i grunden, ett ämne jag fördjupade mig i under mina universitetsår. Däremot så har jag inte enbart jobbat med systemvetenskap utan samlat på mig erfarenhet från fler närliggande områden, något vi tror kommer gynna mig här på Noresca

Det låter som en spännande resa du påbörjat. Kan du dela med dig mer om din erfarenhet från arbetslivet och de positioner du tidigare haft?
Absolut! Mitt första steg in i arbetslivet var som teknisk projektledare. Det var en roll som gav mig en solid grund och förståelse för att hantera tekniska projekt från start till mål. Med tiden växte mitt intresse för molnteknik, och jag fick chansen att arbeta med Azure, vilket öppnade dörren till en ny roll som integrationsutvecklare. Jag har vandrat mellan dessa två roller, färdigheter som legat till grund för min nya roll hos Noresca, även om jag är medveten om att ERP-system är ett nytt område för mig.

”Noresca verkade som en plats där jag kunde växa, utvecklas och bidra till något meningsfullt”

Vad ledde dig till att intressera dig för Noresca och hur kom du i kontakt med dem?
Det var genom ”word of mouth”. Jag hörde talas om Noresca genom mitt nätverk. Noresca beskrevs som ett engagerat och framåtsträvande team, med en spännande tillväxtresa, och möjligheterna att arbeta med intressanta kunder och partners fångade verkligen mitt intresse. Noresca verkade som en plats där jag kunde växa, utvecklas och bidra till något meningsfullt, så jag visste att jag ville vara en del av Norescas resa.

Det låter som en perfekt matchning! Vad är dina förväntningar och mål nu när du är här hos Noresca?
Mina förväntningar är höga, men jag är också redo att lägga ner det arbete som krävs. Jag ser fram emot att lära mig allt om NetSuite och att bli en pålitlig resurs inte bara för Norescas kunder och partners, men också för mina kollegor. Jag hoppas att min bakgrund och min vilja att ständigt lära mig nya saker kommer att hjälpa mig att växa in i min roll och bidra till Norescas framgångar på ett meningsfullt sätt. Att få möjligheten att utvecklas professionellt samtidigt som jag bidrar till våra kunders och partners framgång är verkligen inspirerande för mig.

Avslutande tankar
Att ta steget in i Noresca och ERP-världen är en spännande ny fas i min karriär. Jag är ivrig att ta mig an utmaningarna och möjligheterna som väntar, och ser fram emot att bli en del av Norescas framtid. Tack för att ni välkomnat mig till teamet!