Senaste inlägg

2023-03-06

Noresca på besök hos Fusion

Fusion grundades i mitten av 90-talet med en liten butik. Men de köpta produkternas funktion och prestanda levde sällan upp till förväntningar och krav. Som hängivna idrottare började grundarna därför själva utveckla utrustning. Och det blev en succé. Det blev också ”kärnan” i bolaget, att hela tiden vidareutveckla plaggen. Exempelvis så är en av deras plagg utvecklad i mer än 1000 versioner.

Noresca fick möjlighet att komma ner och sitta och jobba ett par dagar med teamet.

Johan Gustafsson konsult på Noresca
– Jag har jobbat med Fusion ända sen starten av min anställning på Noresca och det är otroligt roligt att få följa Fusion konstanta utveckling. Det är ett företag som hela tiden vill förbättra, upptäcka, bolaget är i konstant rörelse framåt. Det är också roligt för oss på Noresca att få vara med att bygga infrastrukturen runt bolaget, dom utmanar oss och vi får vara kreativa i hur vi bygger deras administrativa flöden

Fusion har ett för branschen ganska unikt sätt att jobba med kollektioner. När du beställer hos Fusion så beställer du inte inför vår/sommar/höst/vinter utan du beställer mindre men oftare, detta gör att du som kund kan optimera ditt lager och att Fusion jobba med sina produkter löpande under hela året, man kan snabbt förbättra en enskild produkt och sen har kunden den veckan efter för försäljning.

Troels Vest Jensen – Fusion
Vi på Fusion har ganska nyligen flyttat in i nya lokaler där vi huserar såväl utveckling som lager. Det var roligt att få visa Noresca vad deras utveckling av NetSuite verkligen innebär i verkligheten. Noresca har byggt klart ett gränssnitt och flöde som underlättar tillverkningsprocessen och även mottag av varor på lagret. Systemet har optimerat vår verksamhet och resulterat i en mer effektiv tillverkningsprocess i Litauen, samtidigt som den ger oss en mer tydlig översikt av flödet och ledtider av våra produkter.
Fusion och Noresca passar väl ihop. Precis som oss så vill Noresca hela tiden förbättra och fortsätta utveckla, vi har ett ledord som passar bra in på oss båda, UNSTOPPABLE