Senaste inlägg

2023-05-19

Noresca rekryterar Eliasson från Glooko AB

Victoria Eliasson rekryteras till Noresca och förstärker finance teamet. Hon kommer närmast från Glooko där hon kommit i kontakt med NetSuite och flera andra system som Noresca implementerar till kund

Eliasson jobbade med både leverantör samt kundreskontra hos sin tidigare arbetsgivare, tempot var högt och arbetsuppgifterna varierande. Victoria kom i nära kontakt med Rillion One, ett system som Noresca ofta implementerar hos kund. Att få jobba med varierande arbetsuppgifter och under hög press är något Victoria uppskattar, det som saknades och som nu kompletteras i hennes karriär att jobba mer kundnära och i större projekt.

Victoria Eliasson kommenterar sin anställning på Noresca

Det kändes helt rätt från början när jag kom i kontakt med Noreca. Förutom stimulerande arbetsuppgifter så är min uppfattning om att Noresca är ett inkluderande bolag med många mjuka värden. Jag ser fram emot min tid här, avslutar Victoria.

Christoffer Lander, VD & grundare av Noresca kommenterar

Vi har högt tryck på våra tjänster, speciellt inom finance så att Eliasson gör Noresca familjen sällskap är mycket uppskattat. Vi tycker om hennes driv och att hon har erfarenhet av flera system som vi på Noresca implementerar.