Noresca utbildning

Tillsammans med er så ser vi över vilka delar av Netsuite som ni behöver utvecklas inom. Det kan vara allt från att repetera vissa moduler till att slussa in en nyanställd på bästa sätt. Vi är certifierade av Netsuite learning provider vilket innebär att vi med hjälp av rätt metodik snabbt kommer kunna lära er organisation att jobba effektivt med Netsuite

Öka användarkunskapen

Oavsett om dina användare har arbetat med NetSuite i en vecka eller ett år, hjälper kontinuerligt lärande alla användare i din organisation att bli mer engagerade och skickliga i systemet.

Utöka expertis

Uppgradera dina användares färdigheter med hjälp av våra experter. Oavsett vilken nivå ni befinner er på så kan vi hjälpa er i såväl NetSuite som i olika frågor. Skall ni etablera er i Usa eller kanske skapa ett dotterbolag, vi hjälper er.

Maximera produktiviteten

Se till att alla användare har en djup förståelse för NetSuite och har stöd för att använda alla dess funktioner. NetSuite är enkelt att jobba i men otroligt kraftfullt. Att lära sig kontinuerligt om systemet gör att ni kan effektivisera era processer.

Personlig träning

Ibland behövs enskilda insatser för att snabbt öka en medabetares kunskap. Ni kanske har en nyanställd som är van vid ett annat ERP? Ni kanske har gjort en omstrukturering i bolaget och har nya personer på nya positioner som behöver lära sig specifikt hur man jobbar med NetSuite på den nya positionen. Vi hjälper er snabbt och på det sättet som passar er. Vi kan komma ut till er eller så tar vi det digitalt.